Sledujte nás:

Zapečený lilek s mozzarellou

Zpět
  • Autor: ajane
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3779 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 95, SAFA (g): 13, Cukry (g): 41, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1890 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 47.5, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 20.5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Lilek nakrájet na cm kolečka, osolit, nechat půl hod. vypotit. Osušit, obalit v hl. mouce, osmažit na oleji. Do misky rajčatový krém, na to lilek, mozzarellu, parmazán, bazalku. Nakonec lilek s rajč. omáčkou a parmazán.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 09. 2011 12:33
jejda, netušila jsem, že se zobrazí všem, dala bych si víc záležet....

Naši partneři